Hamilelikte bakım


Hamilelikte bakım
Hamile iken her zaman gebelik öncesindeki gibi güzel ve görünmelidir. Çünkü bir kadın için kendini güzel hissetmek daima en büyük moral kaynaklarından biridir.
Değişen vücut yapısı ve hormonlar nedeniyle her kadın bu dönemde kendini kötü hisseder. Ancak dikkat edilecek bir kaç püf noktasıyla şık, bakımlı ve güzel bir hamile olabilirsiniz.

Giyiminize özen gösterin
Hamileliğin üçüncü ayından sonra artık dar gelen kıyafetlerinize bir süreliğine veda edeceksiniz. Belki birkaç ay giyecek olsanız da hamile kıyafetlerinize özen gösterin ve mümkün olduğunca şık olun. Güzel stilleri, tasarımları ile hamile kadınlar için moda devlerinin çalışmalarına göz atabilirsiniz. Mağazaların hamile bölümünde şık kıyafetlere rastlayabilirsiniz.
Cilt bakımını ihmal etmeyin
Gebelik sırasında hormonal değişiklikler nedeniyle, cildinizde kuruma, cilt lekeleri ya da akne oluşabilir. Bunu önlemek için doğal peeling yaparak cildinizdeki ölü derileri kaldırabilir ve kışın dahi olsa çıkarken güneş koruyucu kullanabilirsiniz. Bakımlı olarak kendinizi güvenli ve taze hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.