bebek için oto koltuğu


bebek için oto koltuğu
Bir bebekle ister uzun bir tatil seyahatine çıkın, ister aynı şehirdeki doktorunuza kadar gidin; eğer araba kullanmak zorundaysanız, bebeğin güvenli ve konforlu özel bir yere yerleştirildiğinden emin olmalısınız. Aksi halde bunun tehlikeli olacağından emin olun. Araba koltuğu, bebek güvenliği için en iyi çözümlerden biridir.

Araba koltuğunu doğru belirlemek için; çocuğunuzun boy ve kilosunu göz önünde bulundurmalısınız. Araba koltuklarında emniyet kemerlerinin çocuğun kafasına uygun ve bebeğinizin omuzları üzerine yatıyor olması gerekiyor.
Çocuk koltuklarının, araç içinde bulunan çocuğun kaza anında oturduğu yerden fırlayıp savrulmasını önlemek için mutlaka kullanılması gerektiğini unutmayın.
Avrupa Güvenlik Standardı’na uygun olarak seçmeniz gereken oto koltuklarının, bebekler için ayrı, yürümeyi yeni öğrenmiş çocuklar için ayrı ve okul çağındaki küçük çocuklar için ayrı olmak üzere üç grubu var.Koltukla ilgili ayarlamaları kullanım kılavuzundan öğrenerek en doğru şekilde yapmalısınız. Yüzde 100 pamuklu ve terletmeyen kumaşa sahip koltukları tercih edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.